Loopbaanadvies geeft je duidelijkheid

Heb jij al een aantal keer de verkeerde studiekeuze gemaakt? Of ben jij onzeker over je baan? Weet jij niet wat je interessant vindt? Soms zie je even door de bomen het bos niet meer en weet je niet meer waar je het moet zoeken. Het krijgen van loopbaanadvies kan jou verder helpen!

Een studie kiezen

Jouw toekomst ligt in jouw handen. Een studiekeuze maken is hier een onderdeel van. Voor sommigen is de keuze al jaren duidelijk en anderen hebben geen flauw idee. Vandaag de dag zijn er ontzettend veel mogelijkheden en verschillende studies. Zo zit er altijd een studie bij die bij jou past! Aan de andere kant, maken de vele mogelijkheden het jou erg lastig. Met loopbaanadvies krijg jij duidelijkheid over jouw interessegebieden en de bijbehorende competenties.

De baan die bij jou past

Ben jij afgestudeerd en op zoek naar een baan, maar weet je niet wat je wilt gaan doen? Of werk je al een aantal jaren bij een organisatie waar je het stiekem niet naar je zin hebt? De baan die jij kiest, kan bepalend zijn voor jouw gesteldheid. Wanneer je fulltime gaat werken, is het van belang dat jouw baan bij jou past. Zodoende zal je minder snel in een sleur raken of zonder plezier naar je werk gaan. Er zijn een aantal factoren die dit kunnen beïnvloeden. Neem loopbaanadvies en krijg duidelijkheid in waar je aan wilt en kan werken. Ontdek je talenten en hoe je deze kunt inzetten. Wat zijn jouw drijfveren en hoe haal je voldoening uit je werk? Deze vragen kunnen beantwoord worden wanneer je kiest voor loopbaanadvies.

Vastgelopen? Neem nu loopbaanadvies!

Wil jij duidelijkheid over je studiekeuze, je competenties, je drijfveren en meer zelfinzicht krijgen? Kies er dan nu voor om loopbaanadvies te nemen en krijg hier een helder beeld van.