Een goede gastouder voor uw kind

Bent u op zoek naar een bekwame gastouder voor uw kind of kinderen? Wanneer u en uw partner beide werken, kan het lastig zijn om uw kinderen overdag ‘af te staan’ aan een vreemde. Een goede gastouder is dan gewenst!

Met een rustgevend gevoel naar je werk

Je hebt drie kinderen thuis rondlopen waarvan er één al op de basisschool zit. Je staat te popelen om weer aan het werk te gaan met die leuke baan, maar je vindt het toch erg lastig om je kinderen naar de kinderopvang te brengen. De kinderen meenemen naar kantoor is ook geen optie. En wie haalt je zoontje ’s middags op om kwart over drie? Helaas moet je wel een keuze maken. Om deze lastige keuze te verlichten, kun je er ook voor kiezen om een gastouder in te zetten die de zorg voor jouw kinderen op zich neemt. Hierbij weet je zeker dat jouw kinderen in goede handen zijn en je met een gerust gevoel in de ochtend naar je werk kan gaan.

Wat doet een gastouder?

Een gastouder ontzorgt de opvang van uw kinderen wanneer u bijvoorbeeld aan het werk bent. Dit vertaalt zich in het doen van verschillende activiteiten, het begeleiden van kinderen en het passen op de kinderen. Deze taken worden afgestemd met de ouders, zodat jij als ouder en de gastouder weten waar jullie aan toe zijn en niet voor verrassingen komen te staan. Het is, ten slotte, van belang dat jij zorgeloos je kinderen overlaat aan de gastouder. Het is dus van belang dat deze persoon betrouwbaar is en iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Deze gastouder is bevoegd voor zijn of haar werkzaamheden en heeft hier de nodige diploma’s voor!

Een vertrouwde omgeving voor je kinderen

Vertrouw je kinderen toe aan een gastouder en ga onbekommerd naar je werk!